Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Umumi amacı insanların binayı beis kararlamadan bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arazi tuzakır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Sıcaklıkla genleşerek esrarı sızdırmayan özel conta ve nâre dayanıklı cam takılabilme özelliği bulunmaktadır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Gerçekten yangınlardan korunmak karınin gerçek olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Opsiyonel olarak kötü sızdırmazlık sağlayıcı kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran değişiklik göstermektedir. Pahaı etkileyen kök etken bapnın hınçe metanet seviyesidir. Bu hınçe metanet seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine istanbul Yangın kapısı fiyatları için yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını ika etmek binaların yangından korunması için elzemdir.

Görmüş olacaksınız ki bu basamak faik kaliteli yangın baplarını en şayan fiyatla sunan bizim firmamızdır.

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı fen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page